Skal vi være din nye samarbejdspartner indenfor digitalt design?

Chat med os nu
Hvorfor os

Vi kunne give dig 44 grunde til at samarbejde med os, men 4+4 burde være nok

01Design support er vores ekspertise

Vi er her, når du har mest brug for os

Du har brug for hjælp? En pålidelig partner, der kan hjælpe med digital design? En som kan lindre din arbejdsbyrde? Erstatte fraværende designere? En som kan overholde deadlines? Eller måske er du en af de smarte, der har fundet ud af, at et eksternt team, kan levere den samme kvalitet til en bedre pris? Under alle omstændigheder, kan du regne med os, når arbejdsmængden stiger og du har brug for design ekspertise.

Vi assisetere din projektleder eller dit design team med en hastighed og effektivitet, der får dig til at knibe dig selv i armen, for at om det hele blot er en drøm. Vil du have flere gode nyheder? Du kan nu 100% fokusere på at leverer værdi til din forretning. Vi er din plan B, men næste gang du skal have design, vil du tænke på os som din plan A

02Regningen vil overraske dig

På en positiv måde

Det er måske åbenlyst, men vi har faktisk nogle rigtig konkurrencedygtige priser også når man sammenligner med at have designere ansat internt og ikke nok med det. I takt med at du bruger os oftere, vil vi blive billigere. Vi arbejder med langvarige relationer og i takt med at vi lærer hinanden og din forretning at kende, bliver vi kun hurtigere og mere effektive.

Vi vil selvfølgelig rigtig gerne dele fordelene ved øget effektivitet med dig. Derfor har vi lavet en enkel prisstruktur, som selv din bedstemor kan forstå. Kontakt os for at hører mere om vores prissætning, det er billigere end du tror.

03Alt indenfor digitalt design

Ja, alt

Unaset hvad du kan forestille dig indenfor digitalt design, kan vi hjælpe dig. Uanset om du skal have designet en konverteringsoptimeret webshop, et interface til et ny Saas værktøj, har vi erfaringen og ekspertisen. Se vores cases og f¨et glimt af hvad vi har lavet og hvad vi kan hjælpe dig med.

Det ser bedre ud end du havde regnet med ikke? Er du stadig usikker på om vi kan hjælpe dig med en designløsning? Kontakt os i dag, så vi kan diskutere dit projekt og se om vi kan hjælpe

04Hurtig og fleksibel

Tilfør design ressourcer hurtigt

Vi hjælper meget gerne andre bureauer med design opgaver. Måske du har et webbureau med fokus på programmering, vi hjælper gerne med design delen. Som bureau, forstå vi dine behov og udfordringer. Vi ved at at dine kunder forventer at alting blev leveret igår. Derfor er vi hurtige og fleksible med et fuldtidshold af talentfulde og alsidige designere.

Vi matcher vores teams færdigheder med dine specifikke behov. Og når det virkelig gælder, kan vi øge ressourcerne betydeligt, takket være vores store netværk og adgang til talent.

05Kun de bedste designere

De dygtigste i hele Pakistan

Måske har du tidligere prøvet at finde lokal talent, brug en freelancer markedsplads eller lignende. Men resultatet levede ikke op til dine forventninger? Hos Face44 er vi kræsne. Vi ansætter kun de mest talentfulde designere, som vi omhyggeligt vælger gennem en streng ansættelsesproces.

Vi investerer massivt i træning, så vi er opdateret på de seneste trends og teknologier. Se blot vores portfolio for nogle af de seneste opgaver vi har løst.

06Ikke som alle andre

Vi er ikke et standard offshore bureua

Vi har mere end 10 års erfaring i forhold til at arbejde med virksomheder rundt over hele verden, herunder Danmark. Derfor har vi udover hovedkontoret i Pakistan også en afdeling i Europe

Så vi forstår hvad der kræves og ved hvad der skal til, for at et projekt kommer godt i mål, selvom vi ikke sidder sammen.

07Vi taler dit sprog

Ikke går tabt i oversættelsen

Vi er opmærksomme på de kommunikationsudfordringer, der opstår, når man arbejder med eksterne teams, hvilket betyder, at vi ikke undervurderer, hvad det betyder for dig. Derfor træner vi konstant vores teams i at sikre en jævn og effektiv kommunikation.

Vi forstår, at enhver virksomhed har sin egen etablerede måde at arbejde på. Uanset om du foretrækker Skype, Slack, e-mail eller et gammeldags telefonmøde, for at orientere os om dit næste projekt. Tilpasser vi os, således at vi arbejder på din forestrukne måde

08Tiden er på din side

Lad forskellen mellem tidszonerne arbejde til din fordel

Men du nyder din morgenkaffe, er vi allerede færdige med frokost. Udnyt tidszone forskellen maksimalt i din erhverv og dit samarbejde med os

Send os opgaver inden du forlader kontoret og se de første udkast allerede mens du drikker din morgenkaffe dagen efter.